Luați legătura cu Costin
: 0748233999
: Bucuresti

Ultra-compacta si usor de utilizat, imprimanta SELPHY CP760 tipareste direct de pe cardul de memorie sau camera digitala - oferind fotografii splendide.
Cand tipariti de pe un card de memorie, o caracteristica speciala de optimizare a imaginilor detecteaza automat fetele din fotografii apoi le corecteaza luminozitatea pentru rezultate splendide, naturale. Fundalurile sunt optimizate separat, pentru a obtine cele mai bune poze tiparite. Este inclusa si o caracteristica de corectare a efectului de ochi rosii, care va permite sa eliminati rapid si simplu acest efect, fara a fi necesar un calculator.
Un strat special asigura uscarea fotografiilor din momentul in care tiparirea este finalizata - si protejarea imediata a acestora de stropire, umezire sau degete lipicioase.

Rezolutie (dpi): 300 x 300 Cititor de carduri: Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick DUO, Microdrive, miniSD, mini SDHC, MMC, MMCplus, MMCmobile, SD, SDHC, RS-MMC, microSD, microSDHC, MMCmicro, Memory Stick micro, xD-Picture Card
Acest anunț a fost văzut de 282 ori.

Meniu
Facebook
Alte pagini
Links