Mos Craciun si Craciunita au reusit sa se furiseze in case si de data asta cu sacul lor doldora de jucarii. De mare ajutor le-a fost, ca in fiecare an, Rudolph, un ren alb de toata frumusetea, insotit de Comet, amicul lui. Spiridusii i-au anuntat din vreme pe copii cand are sa soseasca sania trasa de reni, asa ca toti au inconjurat-o mai ceva ca in filmele cu trenuri oprite de cowboy sau indieni. Toti copiii au facut cate o poza in sania cu reni, iar petrecerea a continuat la caldura, langa brad. O mare surpriza din partea lui Mos Craciun a fost si ca imediat ce a venit el a inceput sa cada si prima ninsoare din acest an.

Petrecerea de la firma Future din Otopeni a fost organizata de www.craciun-fericit.ro, organizatorul celor mai bune spectacole de Craciun din Romania.

Petrecerea de anul trecut poate fi vazuta aici, la fel si imaginile de anul acesta din interior: partea I si partea a II-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (13 votes cast)
Renii lui Mos Craciun, 7.8 out of 10 based on 13 ratings

Mai multe articole din sectiunea Craciun | Opinii

Your oppinion:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Meniu
Facebook
Alte pagini
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.

Links