In fiecare zi se intampla ceva amuzant daca stai in preajma unui copil, dar de cele mai multe ori nu e nicio camera de filmat prin preajma. Atunci cand totusi ai camera pornita si bateriile incarcate poti realiza un clip care sa faca inconjurul internetului. Iata cateva dintre cele mai simpatice clipuri cu bebelusi si copii neastamparati.

Concurs de slam-dunk-uri pentru juniori. Micii baschetbalisti se intrec intr-un concurs de aruncari la cos in pauza unui meci din NBA.

Poze amuzante In acest clip veti regasi cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu copii.

Nu ma pot opri din ras. Sunt doar un bebelus cu babetica asezat la scaunelul meu cu masuta, iar parintii mei ma tortureaza cu tot felul de sunete. Dar e atat de amuzant!

Vreau laptic! Dar tatal meu nu intelege oricat i-as explica…

Un baiat obraznic se plimba pe plaja si le face propuneri indecente doamnelor. Clipul e mai mult pentru parinti, sa speram ca pe cei mici nu-i invata chiar atata engleza la gradinita ca sa inteleaga ce spune eroul nostru.

Copii tantalai – in acest film va intalniti cu micul miner, copilul care alearga dupa o raza de lumina, dar vedeti si un curs de cucerit fetele pentru baieteii de 3 ani.

Un mic actor stie sa faca tot felul de grimase, adica de fete uimite, vesele sau incruntate in timp ce face baie.

Mmmmm… tata e de aceeasi parere in ceea ce o priveste, dar el nu va ajunge atat de aproape niciodata