de Victor Grigore, Webphoto.ro

Magazinul Fasionvictim de la Piata Unirii a reunit cateva dintre cele mai sonore branduri vestimentare intr-o prezentare a colectiei sale de vara la care au participat Iulia si Mihai Albu, Monica si Irinel Columbeanu impreuna cu alte personaje mondene. Gazda serii a fost Catalin Botezatu.

catalin botezatu
Catalin Botezatu, prezentatorul serii

Prezenta cuplului Monica si Irinel Columbeanu a animat seara inaintea lansarii, cei doi sosind insotiti de fotografi si de camera televiziunii B1 care le urmareste fiecare pas pentru emisiunea familiei. Cei doi au facut un tur complet al magazinului, admirand unele produse de pe umeras, dupa care au ocupat un loc in public pentru a urmari defilarea.

catwalk

Au fost prezentate tinute casual si lenjerie pentru femei si barbati.

blugi chiloti

Brandurile prezentate au fost: CNC Costume National, ICE Iceberg, Dolce & Gabbana, Bikkembergs, Richmond Denim, Exte, Just Cavalli, Calvin Klein, GF Ferre, Frankie Morello, Tru Trussardi, Alessandro Dell’Acqua, Les Copains, Byblos.

irinel columbeanu monica columbeanu
Irinel Columbeanu si Monica Columbeanu

Fashionvictim, aflat pe Splaiul Independentei, aproape de Piata Constitutiei din fata Casei Poporului, a implinit un an de la lansare si isi propune pe langa continuarea furnizarii de produse vestimentare ale unor branduri puternice internationale si transformarea intr-un lant de magazine.

mihai albu
Iulia Albu si Mihai Albu

Pentru moment, Fashionvictim a reusit extinderea pe piata interna cu inca un magazin aflat la Constanta.

loredana trident rochie

cravata rochie alba

metrosexual

cuplu

leopard marea britanie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Mondenii s-au înghesuit să fie Fashionvictim, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Mai multe articole din secțiunea Reportaj
Meniu
Facebook
Alte pagini
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.

Links