Spiridusii si clownii au fost personajele care au insufletit petrecerea de Craciun a companiei Omniasig. Totul pana cand in fata sediului din Bulevardul Aviatorilor si-a facut intrarea sania trasa de reni din care ne faceau cu mana Mos Craciun si Craciunita. Dar cine sunt spiridusii si de unde vin ei?

jonglerii

Spiridusii sunt inruditi cu piticii de gradina, dar nu sunt nici pe departe produsi la Fabrica de Pitici din Saftica, ci au ca origine legendele precrestine din spatiul scandinav.

costum mos

craciun

Satul lor din Laponia a ramas inca necunoscut profanilor, pentru ca intrarea in sat e una secreta, stiuta doar de Mos si de renii lui Rudolph. La inceputul lui ianuarie, piticii coboara din sat cu torte in maini pentru a sarbatorii finalul oficial al perioadei Craciunului.

tigru

Spiridusii sunt usor de recunoscut dupa caciulitele lor verzi si urechile mari. Tot timpul anului ei lucreaza in fabrica de jucarii de la Polul Nord. In Romania spiridusii sunt adusi in ultimii opt ani de Craciun-fericit.ro ca personaje ale petrecerilor din luna decembrie jucate de pitici care nu au mai mult de un metru si douazeci inaltime.

renii

Tot la petrecerile de acest tip participa DJ profesionisti si Mos Craciuni cu barba naturala cu experienta in interactionarea cu copiii.

rudolf

Si renii care ii impresioneaza de fiecare data pe copii sunt adusi din spatiul scandinav si s-au adaptat climei calduroase a Romaniei.

spiridusii

In timpul petrecerilor copiii primesc cadouri, sunt pictati pe fata pentru a deveni personaje de desen animat sau din povesti, se distreaza cu clownii care inventeaza animale amuzante din baloane si primesc fotografiile facute in sanie.

nedumerire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)
Sania cu reni a lui Moș Crăciun, plină cu clowni și daruri, 8.0 out of 10 based on 3 ratings

Mai multe articole din sectiunea Craciun,Reportaj
Meniu
Facebook
Alte pagini
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.

Links