de Victor Grigore, Webphoto.ro

Spectatorii care au umplut pana la refuz sala mare a Teatrului National din Bucuresti au fost electrizati de un show de exceptie in cadrul caruia au fost prezentate ultimele tendinte in materie de hairstyling si make-up pe plan mondial.

concurs hairtsyling
La Gala Wella au concurat cei mai valorosi hairstylisti

Gala s-a desfasurat intreaga zi (27 noiembrie) si a inclus mai multe workshop-uri in care s-au facut demonstratii de coafura si machiaj, dar si competitii in urma carora s-au acordat numeroase trofee.

show de moda
Imagini din timpul spectacolului Flamingo Boys

Cele mai reusite coafuri au aparut in spectacolul de la sfarsitul serii, un spectacol grandios in care totul a fost la superlativ. Scena a avut pe fundal mai multe ecrane gigant pe care au fost proiectate secvente video, in timp ce efectele pirotehnice, coregrafia si muzica au creat un ritm alert al spectacolului in asa fel incat fiecare moment al sau nu a ratat ocazia de a-i impresiona pe spectatorii prezenti in sala (specialisti, in cea mai mare parte).

podium

Chiar si in cadrul spectacolului de gala s-a facut o demonstratie live de utilizare a produselor Wella de catre invitatul special al serii, hairstylistul care a creat sub ochii spectatorilor cateva coafuri.

dans erotic stripper

Printre surprizele serii s-au numarat si stripperii de la Flamingo Boys care au venit cu un show exploziv si misterios, bine armonizat cu defilarea unor coafuri excentrice.

hairstylist tunsoare

Echipa de stilisti Wella a fost condusa de Constantin Ilie, iar machiajul a fost asigurat de echipa Max Factor, coordonata de Ana Maria Gorgonetu. Organizatorii ne-au asigurat ca tendintele prezentate in acest show reiau la mai putin de o luna ideile prezentate in cadrul galei de la Barcelona.

body painting flamingo girls

Specialistii Wella Professionals au sintetizat aceste trenduri care vor face furori in anul viitor, in patru categorii: Wonderland, Mineral Splendour, Factory Lyrics si Couture Allure.

pirotehnica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Mai multe articole din secțiunea Reportaj
Meniu
Alte pagini
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.

Links