ro

Focul de artificii din noaptea de Revelion în București

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Circa 90.000 de locuitori ai Bucureștiului, potrivit estimărilor Poliției, au respectat tradiția recentă de a întâmpina noul an în stradă, la concertele în aer liber. Cei mai mulți s-au adunat în Piața Constituției, la concertul organizat de Primărie în fața Casei Poporului. O mulțime comparabilă a fost și în Piața George Enescu, din fața Ateneului Român și a Bibliotecii Universitare, de lângă Piața Revoluției, la concertul organizat de Pro TV. Concerte mai mici au avut loc și în parcurile IOR și Sebastian.

Ca de fiecare dată, principala atracție a serii a fost focul de artificii de la miezul nopții. Bucureștenii nu au uitat nici de micile superstiții, mulți venind de acasă cu pahare și sticla de șampanie pentru un an mai bun. Alții au preferat să își urmeze hobby-urile piromanice, aprinzând propriile artificii și petarde în timp ce jocurile de artificii luminau cerul. Printre artiști care au cântat în București în noaptea dintre ani s-au numărat: David Bisbal, Anastasia, Voltaj, Loredana, Smiley, Ștefan Bănică, Conect-R, Antonia, Andreea Bănică, HiQ, Vunk.

Pregătirile obișnuite pentru sărbătorile de iarnă ale municipalității au inclus anul acesta și o Piață de Crăciun în Piața Universității, acolo unde se află doi brazi împodobiți, și decorarea cu luminițe a principalelor bulevarde. De asemenea fântânile arteziene și pomii de pe Splaiul Independenței au fost decorați cu luminițe multicolore.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.