Cele mai tari jucării pentru copii

Pe unele le aruncam dupa doar cateva zile, altele ne emotioneaza chiar si dupa ce ne-am facut mari si s-au cam ponosit. Sunt jucariile cu care crestem. Unele ne solicita imaginatia sau inteligenta, ne invata sa fim creativi, sa participam la o competitie sau la un lucru in echipa. Altele sunt pur si simplu distractive, genul de jucarii pe care nu vrei sa le imparti cu nimeni. Iata cateva dintre cele mai simpatice accesorii pentru timpul liber in Topul jucariilor:

Robot programabil
Beneficiaza de cercetarile in robotica ale savantilor de la NASA. Functioneaza cu 3 baterii AAA, pe care le economiseste oprindu-se daca nu primeste comenzi o perioada de timp. E actionat prin telecomanda. Are 67 de functii predefinite, 7 motoare si 7 senzori de atingere, de vibratie. Se misca destul de natural si de rapid. Utilizatorul final poate sa ataseze fiecarui senzor un program senzorial; la activarea acelui senzor, robotul va executa respectivul program. Utilizatorul final poate construi propriile secvente de program, de pana la 84 de pasi.
pret orientativ 80 euro, magazin: Toyz

Motocicleta
Macheta unei motociclete japoneze Yamaha
Pret orientativ: 20 euro, magazin: Magictoys

Broscuta xilofon
O broscuta simpatica din lemn, care pentru ca are roti poate fi trasa cu un snur ca o masinuta. Poti canta la ea cu un ciocanel care actioneaza cele cinci note fermecate.
Pret informativ: 8 euro, magazin: Ookee

Trenulet
Reproducere fidela a unei locomotive cu aburi, complet functionala. I se pot adauga sine de cale ferata, decoruri miniaturale pentru gari si triaje iluminate pe timp de noapte.
Pret informativ: 140 euro, magazin Trenulet

Papagal vorbitor
Papagalul stie deja cateva cuvinte, dar poate fi invatat si altele noi. Interactioneaza cu ajutorul senzorilor de atingere – pe cioc, pe spate, pe cap. Raspunde la diverse fraze, memoreaza. Functioneaza cu 4 baterii AA si alte 2 baterii AAA pentru telecomanda.
pret orientativ 70 euro, magazin:Jucarii de jucarii

Origami, jucarii japoneze din hartie
Origami este o arta traditionala japoneza de creare a unor figurine din impaturirea intr-un anumit fel a unei foi de hartie alba sau colorata. Daca ati facut cel putin un avion din hartie, ati facut deja primul pas in fascinantul univers origami. Dar artistii japonezi realizeaza adevarate minunatii cu imaginatie, rabdare, inteligenta si indemanare: lebede, cocori, pestisori, stelute, casute sau palariute. Setul de fata contine 60 de coli colorate in diverse culori, decupate in forme potrivite pentru o anumita creatie.
Pret orientativ 5 euro, magazin: Pampam

Aeromodel
Avion radiocomandat care poate fi o distractie pentru intreaga familie. Este livrat dezasamblat, impreuna cu adveziv si instructiuni, deci si constructia in sine este suficient de pasionanta. E destinat copiilor peste 7 ani. Are o anvergura a aripilor de 32 cm si o lungime de 27 cm. Cantareste 28 de grame. Motorul cu elice e actionat de acumulatori NiMh.
Pret orientativ: 66 euro, magazin: Toysmall

Quatrene, joc 3D
Poate fi jucat in doi, atat de copii cat si de parinti impreuna, fiind asemanator in conceptie cu jocul de Go. O partida dureaza cam 15 minute. Fiecare jucator primeste piese de o culoare si trebuie sa realizeze pe o tabla comuna cat mai multe serii de cate patru (aliniate orizontal, vertical sau pe diagonala). Piesele se aseaza in niste tije, deci pot fi asezate si mai multe una peste alta, fiind luata in calcul doar culoarea de deasupra. Cand realizeaza o serie, jucatorul poate lua o piesa de-a adversarului, scorul fiind tinut in acest fel.
Pret orientativ: 8 euro, magazin: Cutia

Mai multe despre: Kids
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse