Cursuri și lecții pentru copii

Fiecare copil are cel putin un talent special. Trebuie doar sa il descoperi si sa il cultivi cu multa perseverenta. Unele cursuri ii vor fi utile in viata de zi cu zi ori il vor ajuta sa aiba note mai bune la scoala. Altele ii pot deschide portile unei cariere in sportul de performanta, in timp ce alte lectii sunt pur si simplu distractive si modalitati ideale de a-si face noi prieteni. Iata, asadar, topul cursurilor adresate special copiilor.

Curs de bune maniere
E important sa fii politicos si sa arati buna crestere in orice situatie, iar aceste cursuri tocmai asta va invata. Cele patru sedinte a cate doua ore se adreseaza copiilor intre 6 si 13 ani si ii invata pe copii sa se comporte la scoala, la joaca si acasa. In plus, cursantii invata sa se poarte frumos cu musafirii, in vizita, la masa, cum sa aiba o tinuta vestimentara adecvata, sa scrie o scrisoare si despre cat de important este sa fii punctual.
Detalii pe Clever BS

Invata limba engleza la British Council
Organismul care se ocupa de promovarea limbii si culturii engleze pretutindeni in lume, Britsh Council, organizeaza si lectii pentru copiii de gradinita si din clasa I (5-7 ani), care pot continua apoi in anii urmatori prin cursuri aprofundate, inclusiv cele care au ca finalitate atestatele Cambridge.
Programele sunt distractive, poti invata cantecele, poezii si jocuri. Clasele se tin de doua ori pe saptamana timp de 12 saptamani si dureaza o ora.
Detalii pe site-ul British Council

Lectii de teatru
Felul in care baiatul sau fetita ta recita poezii la serbare te-a incredintat ca in el se ascunde un viitor actor? Ii poti cultiva inclinatiile artistice si placerea de a se juca indrumandu-l spre cursurile organizate de teatrul Momo.
Toata pregatirea e realizata sub forma unor jocuri: cu vocea (intonatia, dictia), cu privirea (grimase), cu expresia corporala sau cu texte. In plus, jocurile de improvizatie pot ajuta un copil timid sa se descurce mai bine in situatii inedite.
Detalii pe: site-ul trupei Momo

Cursuri de dans
Un tanar care se misca natural pe ringul de dans va fi mereu in centrul atentiei si nu va avea o problema din a-si face prieteni. La aceste cursuri pot fi invatate diverse dansuri, iar cei cu inclinatii speciale pot chiar sa incerce sa faca performanta in concursurile de dans sportiv. Se invata vals, tango, dansuri latino ca rumba si cha cha, samba, jive. Varsta minima de inscriere este de patru ani. Se pot face si abonamente.
Detalii: Scoala de dansuri

Invatati limba germana in 3 saptamani
Institutul Goethe organizeaza serii de pregatire pentru copii. Sedintele au cate 45 de minute si se tin in fiecare zi lucratoare a saptamanii. Se pot organiza si sedinte de pregatire individuala sau in grupuri mici.
Detalii pe: site-ul Institului Goethe

 

Lectii de inot
Inotul e atat o distractie cat si un sport foarte sanatos pentru copil. Varsta minima pentru inscrierea la inot e de 4 ani. Dupa 10 sedinte in care cei mici invata sa se mentina la suprafata si sa inainteze in apa in deplina siguranta, sunt selectionati cei care au calitati pentru inotul de performanta. Sportivii de peste 9 ani care practica inotul de performanta au lectiile subventionate de club.
Detalii pe: site-ul Potstyle

Lectii de pian
Orele de pian sunt individuale si sunt deschise tuturor celor ce vor sa studieze pianul, in particular, si muzica, in general. O lectie dureaza 60 de minute. Maniera de predare e adaptata varstei cursantului, fiind bazata pe joc in cazul copiilor.
Detalii pe: Lectii de Pian

Lectii de desen
Cursurile de pictura, adresate copiilor de peste 5 ani, includ notiuni de baza in desen si compozitie (constructia corpului uman, desen dupa animale), notiuni legate de amestecul cromatic, tehnici: acuarela, tempera, colaj, modelaj (plastilina), dialog cu copiii si explicatii individuale.
Detalii pe: Agora Studio

Cum poti sa devii fotbalist
Foarte multi baieti isi doresc sa devina fotbalisti si sa joace pe marile stadioane ale lumii. Si ce modalitate mai buna decat inscrierea la grupele de copii si juniori ale unui club de prestigiu ca Rapid? Varsta minima de inscriere este 8 ani, iar legitimarea se face abia dupa 1-2 ani de pregatire si evaluare. Nu se percep taxe, echipamentul de joc e asigurat, iar parintii pot asista la pregatire.
Detalii la tel 021/318.92.91 sau pe site-ul FC Rapid

10

Castiga un abonament gratuit la karate!
Vazute din afara, artele martiale pot parea violente, dar disciplina mentala dobandita prin practicarea lor e de natura sa elimine impulsivitatea unui copil prea energic, in aceeasi masura in care poate face un copil timid sa capete incredere de sine.

Clubul Sportiv Black Samurai ofera prin intermediul Webphoto.ro 10 abonamente gratuite la cursuri de karate pentru copii cu varste intre 5 si 17 ani, fara tragere la sorti. Detalii aici.

Mai multe despre: Kids
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse