en
ro

Demonstrații live de coafură și machiaj la Zilele Frumuseții

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Timp de trei zile, Sala Polivalenta din Bucuresti a fost luata cu asalt atat de doamnele interesate de metode de intretinere a frumusetii, cat mai ales de specialisti din industria cosmetica si de intretinere. In incinta salii si pe holurile de acces au fost expuse produse si aparatura pentru machiaj, coafura, body-painting manichiura si nail art, fitness.

tuns

Atractia principala au constituit-o demonstratiile pe viu realizate de stilistii din tara si strainatate care au schimbat coafurile vizitatoarelor expozitiei care s-au incumetat sa incerce o schimbare de look.

sala polivalenta

Si acesta e doar un exemplu de serviciu de infrumusetare pe care vizitatorii expozitiei l-au putut testa in mod gratuit.

coafat

Practic, trecand o vizitatoare care ar fi trecut pe la mai multe dintre standurile de la Polivalenta ar fi putut pleca acasa cu un aspect radical modificat, de la manichiura, de care s-ar fi ocupat specialisti care fac chiar si mici opere de arta pe unghii, la tratamentele cosmetice faciale cu diverse masti, la masaj si hidromasaj. Nu puteau lipsi nici produsele naturiste pentru diete, ba chiar si cursurile de yoga sau muzica terapeutica pentru relaxare.

animatoare

In paralel, pe durata expozitiei organizate de Agentia Estetik Media si de revista Les Nouvelles Estetiques Romania au avut loc workshopuri si conferinte pe diverse teme legate de dermatologie, medicina si chirurgie estetica, cosmetologie, hairdressing, welness, coafura (tunsoare si culoare).

haircut

Evenimentul s-a incheiat cu Gala Premiilor Industriei de Frumusete, in cadrul careia s-au acordat titlurile de: esteticiana anului, stilistul anului, salonul si clubul de fitness al anului, etc.

par blond

La manifestatie a participat si presedintele UNEP (Uniunea Nationala a Esteticienilor din Romania), Carmen Okabe.

expozitie

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse