ro

Cele mai spectaculoase coafuri prezentate la Gala Wella

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Ziua de workshopuri, demonstratii si divertisment artistic de la Gala Wella s-a incheiat cu defilarea celor mai extravagante coafuri realizate pe durata galei. Prezentarea a fost echivalentul unei colectii haute-couture, dar nu pentru rochii, ci pentru par. Au defilat manechine purtand coafuri ce au starnit aplauze si exclamatii de uimire din partea salii.

coafura coafura cu fundite
Una dintre cele mai frumoase coafuri de la Gala Wella

Au putut fi admirate aranjamente de-a dreptul artistice, folosind extensii de par sau modalitati de aranjare a parului natural cu ajutorul spray-ului fixativ. De asemenea, a fost exemplificata si o parte din paleta de culori a vopselei de par Wella.

coc acaju
Coafuri extravagante

Stilistii de la Wella Professionals au exemplificat astfel si cele cateva tendinte prezente la nivel international in materie de coafuri si sintetizate in cateva colectii.

uimitor defilare
Creativitatea stilistilor nu a avut limita

Wonderland e un stil inspirat de natura, o adevarata explozie florala de culori. Parul e lasat sa zboare in vant, oricum ar fi, lung sau scurt; e deschis la culoare, tunsorile sunt traznite, cu variatii de bucle. In el se reflecta o paleta naturala de culori cu pasteluri calde.

coc inalt fixativ

Urmarind forma organica si fluiditatea liniilor mineralelor formate de-a lungul secolelor, taietura in forma literei C este cheia oricarei tunsori.

Fie ca este la breton sau la ceafa, delicata sau dramatica, taietura in forma de C ii confera parului o forma cu densitate delicata, fluida. Culori metalice calde si reci aduc stralicire parului, cu ajutorul unor tehnici de precizie: combinatii de chihlimbar, bronz, cenusa si auriu matuit. Look-ul final este proaspat si rafinat, de o opulenta radianta.

Mineral Splendour foloseste materiale scumpe si sofisticate pentru un look rafinat.

cocuri fantezie

Factory Lyrics are la baza contrastul. Tunsorile sunt grafice si sparte in mod voit, formele sunt asimetrice, exista parti structurate, dar si nestructurate, texturi drepte sau ondulate. Felul in care sunt amestecate culorile e vital. Paleta de culori nu trebuie sa fie monocroma, ci o paleta cu alburi prafuite si nuante de negru fumuriu.

Couture Allure aduce o pata de individualism. Este un nou val demi-couture, urban couture, in care designerii redefinesc proportiile si restructureaza volumele. Arta este abstracta, designul – radical. Este o lume a curajului si indraznelii.

Forma parului este structurala, se aduce un omagiu tehnicii bob, dar din perspectiva actuala. Tunsorile sunt puternice si indraznete, structura este matasoasa. negrul si rosul domina. Se folosesc tonuri pure de culori saturate si dense.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.