ro

Belkin, liderul mondial în conectică, fără intermediar pe piața românească

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Americanii de la Belkin si-au anuntat in cadrul unei conferinte de presa interesul tot mai mare pentru piata romaneasca de conectica si echipamente mobile. Lideri mondiali in domeniu, acestia vor avea reprezentanti zonali la Bucuresti, care vor asigura o mai buna distributie a produselor companiei californiene, prezentate de acum si in limba romana.

libor tosovky
Libor Tosovsky, Contry Manager Belkin BV, prezentand un router din generatia compatibila cu viitorul standard 802.11n, ce va permite conectarea laptopurilor la viteze fara precedent.

Aceasta prezenta directa nu va insemna intreruperea colaborarilor cu retelele de distributie Altex, Domo sau Omnilogic pe care Belkin le foloseste inca din 2006, ci completarea lor de catre o retea completa de distributie menita sa sustina cererea in crestere.

”conferinta”
Prezentarea tipurilor de cabluri si produse destinate conectarii marca Belkin

Belkin produce cabluri de date, accesorii pentru laptopuri, playere si alte echipamente mobile, cabluri audio-video, echipamente pentru conectarea fara fir (wireless, Bluetooth, MiMo).

Mouse-ul lavabil, printre produsele cu care Belkin spera sa ii atraga pe romani incepand cu acest an.

La inceputul acestui an, firma a primit nu mai putin de sase premii pentru inovatie la Gala Asociatiei Consumatorilor de produse Electronice (CES) de la Las Vegas, pentru produse ca mixerul audio pentru iPod, routerul wireless N1 Visio, un tuner FM pentru iPod sau un hub USB fara fir.

Printre accesoriile inovative de la Belkin se regaseste si un mouse lavabil care poate naviga si pe tapiterie sau lemn si costa circa 30 de euro.

prezentare
Prezentarea produselor Belkin a adunat o asistenta numeroasa in Cafeneaua Charme din Centrul istoric al Bucurestiului

In cadrul prezentarii sustinute de Country Managerul Libor Tosovsky au fost trecute in revista si alte cateva produse interesante ce au putu fi testate de cei interesati. Printre acestea, un suport pentru laptop alimentat prin USB care raceste bateria in timpul functionarii si un hub USB wireless cu o raza de acoperire de 10 metri. La acesta din urma se pot conecta simultan patru echipamente, cum ar fi camera foto, player, imprimanta sau hard mobil, fara a le mai lega de calculator prin cablul traditional.

Profitand de cresterea rapida a vanzarilor de calculatoare portabile si la noi in tara, Belkin va fi prezent si in Romania cu colectia sa de genti pentru laptopuri. Acestea sunt disponibile in mai multe variante, fie modele clasice, fie modele neconventionale care, din ratiuni de securitate, nu isi tradeaza destinatia. Cumparatorii pot opta pentru modele feminine sau masculine tip servieta sau geanta de umar cu bareta diagonala care asigura confortul unui rucsac persoanelor active.

Nu in ultimul rand, cei impatimiti de jocuri vor fi incantati de gama de accesorii precum avangardista manusa n52te cu 15 butoane programabile, creata in partener cu Razer, o instanta in domeniul mouse-ilor si perifericelor pentru jocuri.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.