ro

KD Life le promite asiguraților o “casă de piatră” și mai mult decât o lună de miere

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Compania de asigurari KD Life a gasit o modalitate inedita de a marca lansarea primei asigurari de viata unit-linked de prim rang din Romania. In cadrul conferintei de presa cele trei pachete investitionale au fost simbolizate de trei mirese care i-au invitat pe participanti sa spuna DA.

”lansare
De la stanga la dreapta: George Alberts, General Manager KD Investments, Carmen Radu, General Manager KD Fond de Pensii, Ian Harrocks, General Manager KD
Life, Zefir Castris, KD Life.

Prin cele trei pachete investitionale, KD Life ofera clientilor posibilitatea investirii banilor atat pe termen scurt, cat si lung, castigurile variind in functie de riscurile asumate.

mirese

Durabilis se adreseaza persoanelor cu varste intre 16 si 65 ani. Unicitatea produsului este data de pachetele investitionale intre care poate opta clientul. Pachetul investitional presupune selectarea unuia sau a mai multor fonduri de investitii in care vor fi investiti banii. Aceste fonduri vor fi gestionate de grupul KD. Pe langa protectia garantata in mod traditional de o asigurare de viata, acest pachet ofera posibilitatea unor venituri in plus prin investirea resurselor pe piata de capital.

mireasa bride

In functie de profilul investitional, se poate alege unul dintre cele trei pachete investitionale diferite:

Clasic (pachet investitional cu risc scazut)

Moderat (pachet investitional echilibrat)

Dinamic (pachet investitional cu rentabilitate mare)

roscata

Selectarea fondurilor de investitii pentru fiecare pachet investitional este ajustata la capacitatea de investire si la conditiile pietei. Cu o contributie relativ mica (mininum 50 de euro) clientul participa la cresterea concomitenta a diferitor fonduri.

mireasa bride

Fluctuatiile valorii investitiilor sunt echilibrate in functie de diversificarea geografica si sectoriala a pachetelor investitionale. Profesionistii grupului KD optimizeaza anual structura fondurilor de investitii, ajustand-o la condiţiile pieţei şi in functie de previziunile economice.

Carmen Radu Zefir Castris

O data in plus dorim sa evidentiem ca suntem cu adevarat "Specialisti in Investitii “prin lansarea acestui produs nou pe Piata Romaneasca de asigurari de viata. Acesta este un prim pas in a demonstra unicitatea si eficienta produselor KD, cat si profesionalismul grupului. Vom furniza in continuare solutii inovative de investitii, adica noi produse ce asteapta sa fie lansate, o data cu dezvoltarea si maturizarea pietei romanesti”, a declarat Ian Harrocks, CEO KD Life.

miresici

KD GROUP este un grup de afaceri international cu sediul central in Ljubljana, Slovenia. Astazi KD Group este prezenta in 12 tari din Europa Centrala si de Est. Activitatea de baza a KD Group o reprezinta administrarea investitiilor, oferind totodata si diverse servicii financiare, activele gestionate in prezent depasind nivelul de 1.3 miliarde euro.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.