ro

Daniel Buzdugan si Ana Lesko, “inseparabili” la petrecerea de Ajun

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Colina Motors a organizat in cel mai mare show-room Ford din Romania o petrecere cu reni si Mos Craciun pentru cei mici, urmata de un spectacol pentru parinti, la care au cantat Anna Lesko si trupa Jukebox. Animatorul serii a fost Daniel Buzdugan, de la Radio 21.

buzdugan lesko

Pentru o zi, caii putere au fost inlocuiti cu renii, iar autoturismele si utilitarele Ford au cedat locul in showroom copiilor si parintilor veniti sa il intampine pe Mos si pe sotia lui, Craciunita.

anna lesko

Atmosfera a fost intretinuta de DJ si de spiridusii care in timpul anului au ca principala ocupatie fabricarea de jucarii si citirea scrisorilor venite din intreaga lume. Un alt personaj de basm, Alba ca Zapada i-a pictat pe fata pe toti copiii, transformandu-i in eroii lor favoriti: Batman, Spiderman sau Printesa Lebedelor.

rudolph comet

Atractia zilei pentru copii a fost sania trasa de cei doi reni veritabili sositi tocmai din Laponia. Toti copiii s-au urcat pe rand in sanie pentru o poza cu Rudolph si Comet realizata de Webphoto.ro. Ei si-au primit fotografia imprimata chiar in timpul petrecerii, dupa ce i-au recitat Mosului poezii sau i-au cantat colinde.

anichka anna lesko

Sub brad i-au asteptat cadouri minunate pregatite de cei de la Colina Motors. Intrarea in showroom a lui Mos Craciun si a Craciunitei a fost acompaniata de colinde superb interpretate de un cor de teologi.

Petrecerea de Craciun organizata de Craciun-fericit.ro a fost urmata de un spectacol care sa ii bucure si pe parintii protagonistilor primei parti a zilei.

daniel buzdugan ana lesko

Fara sa fie vorba de o farsa, cum ne-am astepta, co-prezentatorul emisiunii Dimineata Dementa de la Radio 21, Daniel Buzdugan, a acceptat sa fie gazda evenimentului.

dansatoare

Buzdugan a prezentat concertul in stilul sau, cu momente de umor, si a introdus-o in scena pe invitata speciala, Anna Lesko. Show-ul Annei a fost unul reusit, chiar daca vedeta a marturisit ca ora e una neobisnuita pentru un artist.

rusoaica costum

Anna Lesko si cele doua dansatoare ale sale si-au facut aparitia in rochii spectaculoase care fac trimitere la costumele populare rusesti de care solista e foarte legata. Ana a cantat o piesa in duet cu Daniel Buzdugan, pe care insa vocea l-a cam tradat, lucru de inteles cand te afli intre trei femei frumoase.

mosu

Din reprezentatia Annei Lesko nu au lipsit hit-urile care au consacrat-o: Ard in flacari, 24, Inseparabili sau Anycka Maya

Mos Craciun Mos Craciun

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.