ro

Îmbulzeală la rochii de mireasă

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Doar daca ati vazut vreodata o lupta corp la corp pentru prinderea buchetului la o nunta aveti o reprezentare a ceea ce a insemnat Expozitia Ideal Mariaj 2008. Probabil organizatorii au subestimat dorinta romancelor de a se marita si au inghesuit targul intr-o cladire anexa si nu in pavilionul central al Romexpo. Astfel incat vizitatoarele care platisera 7 RON la intrare s-au plimbat printre standuri cam ca in autobuzul 381.

proba rochie mireasa

Facand abstractie de forfota pretenedentelor la o nunta de vis, la targul organizat de revista Ideal Mariaj au putut fi intalniti furnizorii tuturor serviciilor imaginabile pentru o nunta, o adevarata industrie dezvoltata pe orizontala. Daca mirii erau mai rabdatori si mai grijulii cu bugetul viitoarei familii, puteau face abstractie de firmele profesioniste care ofera servicii complete pentru a negocia fiecare moment in parte.

palarie mireasa rochie mireasa

Astfel, au fost reprezentate la targ firme care se ocupa cu filmarea si fotografierea evenimentului si editarea de albume de nunta, restaurante, precum Jaristea care au ca atu, fie salile incapatoare si redecorate modern, fie programul artistic adecvat unei nunti. Sa nu uitam si de instalatiile de lumini si sonorizare, dat fiind ca romanii renunta tot mai mult la traditia nuntilor cu lautari in favoarea unor DJ care pot asigura o paleta de genuri muzicale variata. La intrarea in pavilionul care a gazduit manifestarea, aleea era si ea intesata de limuzine albe in care mirii pot bea o sampanie pe bancheta din spate in drum spre restaurant.

rochii mireasa

Dar bineinteles, forfota cea mai mare nu era generata de mesele cu vesela deja asezata festiv si incarcate cu ornamente de flori, ci la rochiile de mireasa. O rochie de mireasa poate costa 1500 de euro, dar limitele sunt date doar de imaginatia creatorului sau de excentricitatea cumparatorului, care poate opta pentru modele unicat semnate de nume celebre din moda. Printre casele de moda si designerii reprezentati la Expo Ideal Mariaj s-au regasit: Agnes Toma, Alexandru Ciucu, Veronesse, La Sposa, Bien Sawy, Demetrios, Daniel Onofri, Carlo Pignatelli, Nanette, etc.

simpatica spate rochie

Viitoarele mirese au avut ocazia nu numai sa ia datele de contact ale firmelor care se ocupa de organizarea unei nunti, dar au putut proba si cumpara o gama uriasa de modele de rochii de mireasa.

Pentru a creste interesul si asa mare al publicului pentru acest eveniment, organizatorii au pregatit o multime de evenimente, precum defilari de moda, licitatii caritabile si concerte.

elena mandinga elena gheorghe

Sambata, la pranz, cei mai multi spectatori i-a adunat recitalul sustinut de Elena Gheorghe, mai cunoscuta ca Elena, ex-Mandinga, care a interpretat hit-urile latino binecunoscute ca Soarele meu sau Vocea ta.

Vizitatorii targului au putut participa pe baza biletului de intrare si la o tombola care avea ca miza o luna de miere petrecuta in Egipt.

Mai multe fotografii cu modelele de rochii de mireasa expuse puteti vedea in galeria de imagini din coloana din dreapta.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.