ro

Pregătiri de nuntă la Casa Poporului

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Expozitia E-Mariage Fest, organizata de portalul e-mariage.ro si-a propus cu tot dinadinsul sa doboare recorduri si a si reusit. Formal, acest lucru le-a reusit organizatorilor prin realizarea unei trene de peste un kilometru si jumatate. Trena de 1579 m a fost omologata de catre reprezentantii Guiness ca fiind cea mai lunga trena de rochie de mireasa. Rochia record e creatia designerului Oana Comanescu si va putea fi licitata pe durata expozitiei (3-5 aprilie).

pantofi mireasa

Dar mai importanta decat aceasta realizare spectaculara e reusita de a aduce targul de nunti chiar in spatiul din fata Casei Poporului, in parcarea din Piata Constitutiei. Beneficiind de cele cateva zile superbe de primavara de la inceputul lui aprilie si de cateva corturi albe de mari dimensiuni, organizatorii au pus la punct cel mai mare festival al nuntilor tinut in aer liber.

rochii mireasa

In total, suprafata expozitionala este de 3000 mp. Parcarea este gratuita, iar cei care vor plati biletul de intrare de 10 lei participa la o tombola cu premii consistente (marele premiu este de 10.000 euro). Reducerile promise pe durata targului merg pana la 80% din valoarea unei rochii.

strasuri

Rochiile prezentate de expozanti au preturi care pornesc de la 1000 – 1500 lei. Pe langa rochii mai pot fi alesi pantofii de nunta, diverse accesorii, bijuterii (coliere si verighete), marturii de nunta. Nici domnii nu au fost uitati, ei putandu-si alege costume de ginere, cum sunt cele din colectia designerului Alexandru Ciucu, intr-un stil retro cu redingota si camasi din matase si brocart.

rochie mireasa

Dar nunta este un eveniment complex, care nu se reduce doar la vestimentatia mirilor, asa ca la targul de nunti sunt foarte bine prezentate aranjamentele florale si felul cum poate arata masa daca de eveniment se va ocupa o firma specializata in catering si astfel de ocazii.

andrei duban
Andrei Duban a fost maestru de ceremonii

Tot la e-Mariage Fest puteti gasi DJ specializati in animarea unei nunti, dar si oferte de filmare si fotografiere a nuntii pentru un album memorabil. In fata corturilor in care se desfasoara expozitia, si in care temperaturile rivalizeaza cu cele dintr-o sauna, sunt parcate mai multe limuzine de lux, care pot fi inchiriate pentru nunta pentru 125-165 euro pe ora.

palarie mireasa

Printre creatorii care vor prezenta colectii la targ se regasesc: Vera Wang, Alfred Angelo si Mori Lee. Pe durata evenimentului au loc numeroase concerte si defilari de moda.

grupul adagio
Cvartetul Adagio si-a inceput recitalul cu Marsul Nuptial al lui Mendelson

volane mireasa

Mai multe despre: Reportaj
Multimedia

Imagini filmate la o impresionanta defilare de moda in cadrul careia au fost prezentate mai multe modele de rochie de mireasa.
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.