ro

Jucarii si accesorii pentru cresterea copilului

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Editia de primavara a Kidex a animat Romexpo cu mai multe spectacole de muzica pentru copii si cu oferta foarte colorata si variata a producatorilor de jucarii, carucioare, patuturi, imbracaminte si alimente pentru copiii de pana la 5 ani. Si nu numai copiii au gasit lucruri interesante la Kidex, tinerele mamici au aflat lucruri utile de la seminariile sustinute de nutritionisti si specialisti in psihologia infantila.

clown copii

Pe scena amplasata in Pavilionul Central al Romexpo copii de diferite varste au cantat, au spus poezii sau au interpretat fragmente din piese de teatru. La mai multe dintre standuri i-au concurat clownii adusi special pentru a-i amuza pe copii cu figurine din baloane si desene pe fata.

casuta jucarie

Concursul de desen Primavara talentelor a avut premii bogate – un laptop, role, jocuri, dulciuri, ba chiar si un sevalet pentru viitorii pictori. Taticii au fost invitati sa concureze la Maratonul Carucioarelor in cadrul caruia a fost disputat un carucior Super Power.

serbare

Oarecum in legatura cu aceasta intrecere a fost si programul de educatie rutiera derulat la Kidex impreuna cu Inspectoratul General de Politie Rutiera, care are insa obiective mult mai serioase.

balon

La fel de utila poate fi considerata si intalnirea mamicilor cu doctorul nutritionist Viorica Olteanu, care le-a sfatuit cum sa-si refaca silueta dupa o nastere si cum trebuie alcatuita dieta zilnica a bebelusului.

vrajitoare

De problemele emotionale ale tinerelor mame s-au ocupat psihoterapeutii Cristina Sterie si Lucian Negoita, invitati sa poarte un dialog instructiv cu vizitatorii in cadrul dezbaterii Feminitatea si viata de cuplu dupa sarcina.

carucior

Pentru ca problema locurilor in gradinitele de stat e una de actualitate, la Kidex au fost reprezentate si mai multe gradinite private, dar si organizatori de evenimente private (petreceri) pentru copii.

patut

bamse

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.