ro

Palatul Parlamentului, luminat de un foc uriaș de artificii

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Bucureștenii au sărbătorit 553 de ani de atestare documentară a orașului lor, printr-un magnific foc de artificii, sincronizat pe muzică în Piața Constituției. Spectacolul de închidere a venit după patru zile de festival de teatru stradal, în timpul cărora circa 20 de grupuri, acrobați și muzicieni au înveselit centrul orașului și i-au surprins pe trecători.

casa poporului

După demonstrația acrobatică a spaniolilor de la Fura dels Baus, care au folosit și proiecții laser și reflectoare în cadrul spectacolului, cea mai mare clădire din Europa a fost colorată de luminile artificiilor.

casa albastra

Pe fațada Casei Poporului au fost proiectate mai multe mesaje, în total circa două mii de curioși adunându-se la demonstrația pirotehnică și teatrală. Printre acrobații pe catalige și păpuși gigantice s-au aflat circa 250 de dansatori de la mai multe școli din țară, care au luat parte la parada samba, unde s-au exersat și mișcările altor dansuri latino-americane.

palatul parlamentului artificii

lumini bucuresti

litera x

piata constitutiei

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.