ro

Prezentare de modă Cătălin Botezatu în Hipermarketul Auchan

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Centrul Comercial Auchan din Bulevardul 1 Decembrie (Titan) a fost gazda mai multor prezentari de moda, mergand de la tinute casual si sport ce se regasesc si in oferta curenta a magazinului, pana la colectii semnate de designerul Catalin Botezatu.

creatie catalin botezatu creatie catalin botezatu

Spectacolul a reusit mai mult decat sa atraga atentia cumparatorilor aflati intamplator in hipermarket, calitatea creatiilor expuse impresionand si publicul de specialitate prezent in locurile rezervate VIP-urilor.

rochie de seara sanziana buruiana

Prezentarea de moda a fost punctul culminant al unei saptamani intitulate Rapsodia Feminitatii. Pe durata manifestarii, clientele hipermarketului Auchan au putut asista la demonstratii de folosire a produselor cosmetice si au primit sfaturi privind intretinerea si infrumusetarea din partea unor persoane avizate, cu experienta in machiajul profesional.

rochie transparenta model zebra

Catalin Botezatu, ovationat de cei prezenti, s-a prezentat inclusiv cu o colectie de lenjerie, dar si cu o colectie haute couture dezvaluita pentru prima data la sediun UNESCO din Paris.

alexandru florescu
Alexandru Florescu, organizatorul evenimentului Rapsodia Feminitatii prezentat de VJ Wanda (dreapta)

croitorie rochie neagra

Spectacolul, prezentat de VJ Wanda (plimbata printre spectatori intr-un carucior de cumparaturi) s-a incheiat cu un micro-recital al lui Brad Vee Johnson, care impreuna cu Sheyla Bonnick, fosta membra a Boney M, a cantat mai multi ani intr-o formatie care readucea la viata sound-ul legendarei formatii a anilor 70.

defilare de moda

Lantul Auchan este prezent in 12 tari de pe trei continente prin 393 de hipermarketuri. In Romania exista pana in prezent 4 astfel de centre, la Bucuresti, Targu-Mures, Cluj si Pitesti.

brad vee johnson catalin botezatu
1 Brad Vee Johnson in recital pe cel mai mare podium de prezentare folosit vreodata intr-un hipermarket. 2 Catalin Botezatu le-a multumit cu modestie celor care i-au apreciat cu entuziasm creatiile.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.