ro

Mos Craciun in vizita la copiii cuminti

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Mos Craciun, insotit de spiridusii lui, a venit sa imparta daruri din tolba sa, care nu se goleste niciodata. Copiii s-au bucurat ca de fiecare data sa il vada si au fost nerbadatori sa ii spuna colindele si poeziile pe care le-au invatat. Cei mai sturlubatici dintre micuti nu s-au abtinut sa nu-l traga de barba pe Mos atunci cand s-au aflat la el in brate, pentru a se convinge ca e vorba de o barba reala.
Si acesta nu a fost singurul personaj de basm cu care au dat nas in nas copiii. Nimeni alta decat Alba ca Zapada i-a intampinat in rochia pe care o stiau din cartile de colorat. Ea a fost cea care i-a pictat pe fata si i-a transformat in felul asta in orice personaj de desene animate la care s-au gandit ei: de la spiderman la batman, dragoni si printese.

Petrecerea a avut loc la sediul firmei IP Devel din Bucuresti, fiind organizata de www.craciun-fericit.ro, care de peste 12 ani il aduce pe Mos Craciun in Romania. Mai multe imagini de la evenimentele IP Devel din alti ani gasiti aici si aici.

Santa Claus, accompanied by his elves, came to share offerings to all quiet kids from his quiver, which is never empty. The children enjoyed to see him and told him carols and poems they learned. The most unruly kids couldn’t help but pulling his beard to see whether it was real while standing in his lap. And yes, it was real.
Santa Claus was not the only fairytale character present. Snow white face-painted the kids, turning them into cartoon characters like Batman, Spiderman, dragons and picesses.
The party held at IP Devel in Bucharest, was organized by www.craciun-fericit.ro, who brings Santa in Romania from 12 years ago. More pictures in the same location you can find here and here.

Mai multe despre: Craciun
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.