ro

Artiștii anonimi ai străzii

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Ei sunt cei ce aduc culoare vieții fiecărui oraș, personajele neobișnuite, care te fac să întorci capul, să te oprești o clipă în drum sau să zâmbești. Cu formula inspirată a scriitorului Fănuș Neagu, ei sunt „frumoșii nebuni ai marilor orașe”. Uneori aceștia sunt artiști cu numere elaborate, mimi, clowni, instrumentiști foarte talentați, în căutarea unui agent, care să îi urce pe scenă. Pentru alții, reprezentația se reduce la costume trăsnite sau care imită personaje, ce le permit turiștilor să se fotografieze cu celebrități pentru Facebook.

charlie chaplin break dance

Acești artiști ambulanți sunt completați de nonconformiștii fără miză, personajele boeme, care se îmbracă fistichiu doar pentru propria lor plăcere sau pur și simplu au chef să danseze pe stradă. Nu contează dacă e vorba de un break-dance modern sau de un tango clasic. Important e să creezi o atmosferă care îi face pe turiști să îndrăgească și să își amintească de acel oraș cu plăcere.

om cu papagali don quijote

dansand pe strada

costum aurit palarie cowboy

calugar pe role

Mai multe despre: Diverse
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.