Pești exotici într-un acvariu spectaculos

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Acvariul nu trebuie ratat atunci când vizitezi Barcelona, deși orașul are atât de multe de oferit, inclusiv o grădină zoologică cu propriul ei acvariu cu lei de mare, pinguini și o piscină pentru spectacolele cu delfini.

pestisor frumos

Piesa de rezistență a acvariului e culoarul circular, dotat cu o bandă rulantă, care îți permite să ”intri” efectiv în bazinul cu rechini de mari dimensiuni. E o experiență unică să fii înconjurat de apă și să vezi prin pereții din sticlă cum răpitorii înoată pe lângă și deasupra ta. E probabil cea mai calmă întâlnire pe care o poți avea cu un rechin.

peste verde albastru

Separat, există o sumedenie de acvarii distincte pentru peștii tropicali, care pot fi studiați în cadrul splendid al coralilor și algelor. Veți fi cu siguranță captivați de sepiile foarte mari, care își lipesc abdomenul plat de sticla acvariului, sau de nenumărații pești multicolori, cum nu ați mai văzut vreodată. Acvariul se mândrește cu cea mai mare colecție de faună marină mediteraneană din lume.

caras

Acvariul dispune, de asemenea, și de facilități pentru cei pasionați de știință. Nu numai că există monitoare interactive în mai multe limbi, cu detalii despre viața faunei marine, dar dacă mersul prin culoarul din interiorul acvariului nu vi s-a părut o experiență satisfăcătoare, există și posibilitatea de a face scufundări. Veți beneficia de asistența personalului autorizat, împreună cu care vă puteți scufunda în costum de scafandru în interiorul bazinului.

rechin albastru

Țiparii electrici luminează în întunericul coridoarelor, în timp ce pinguinii se joacă pe stâncile la care te poți uita de pe un balcon amenajat. Acvariul are și mai multe locuri de joacă pentru copii și restaurante cu specific marin.

pinguini

Poți, de asemenea, să îți faci o fotografie într-un decor acvatic în studioul foto amenajat la intrare, și să îți ridici imaginea developată la ieșire.

corali

Pentru a ajunge la Acvariu, poți urma popularul bulevard La Rambla, care coboară din centru, de la Piața Catalunia, până în Piața Columb. E o stradă înțesată cu suveniruri, cafenele, turiști și artiști ambulanți. Ajuns pe țărmul mării, la picioarele statuii descoperitorului Americii, treci podul pe elegantul pod Rambla del Mar și ajungi la mall-ul din zona comercială a portului, unde se află acvariul. Faleza cu palmieri din apropiere e, de asemenea, un important loc de promenadă seara.

pesti nebuni

Mai multe despre: Destinatii
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.

ro