ro

Irinel și Monica au fost încântați de prezentările de la Luxury Show

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Nelipsit de la niciun eveniment monden, cuplul sotilor Columbeanu si-a facut aparitia si in cateva seri din cadrul Luxury Show, insotiti fie de fetita lor, Irina si de bona, fie de parintii lui Irinel. Columbenii s-au aratat absolut incantati de colectiile de haine pentru copii etalate de case de moda cu nume sonore.

irinel columbeanu monica columbeanu

Duminica, in cadrul unei parade exclusiv pentru cei mici am putut vedea ca nu e niciodata prea devreme pentru a purta sacouri sau rochite Gucci. Sotii Columbeanu au apreciat si prestatia unei trupe nou infiintate, Quantum Lips, parasind locurile din primul rand abia la finalul reprezentatiei trupei, careia i-au adresat politicos si cateva aplauze.

ion columbeanu copil
Ion Columbeanu senior, tatal lui Iri

Punctul culminant al serii l-a constituit prezentarea celor mai scumpe bijuterii aduse la targ. Pe fundalul sonor al melodiei lui Marilyn Monroe, “Diamonds Are A Girl’s Best Friend”, au fost prezentate bijuterii Adorni, Korloff, Royal Diamond si Oana Mizil – Deverro.

quantum lips

Vedeta absoluta a Luxury Show a fost colierul creat de Oana Mizil pentru nunta reginei din Qatar, estimat la 1.480.000 de euro.

inel bruneta

Tot o creatie a Oanei Mizi si-a gasit un cumparator chiar printre oaspetii targului, Colierul cu safire si diamante a fost cumparat pentru 980.000 de euro.

blonda bijuterii

Si din colectia Heidi Klum Mouawad, prezentata de Royal Diamonds, s-au vandut bijuterii in valoare de 11.000 de euro. Colectia e lucrata de maestrii bijutieri chiar la sugestiile celbrului top-model, care a ales ca motiv al pieselor expuse trifoiul cu patru foi.

colanti prezentare

Alti creatori renumiti de bijuterii, Adorri si Royal Diamonds, au avut vanzari la targ de 30.000, respectiv 5.000 de euro. Asadar, pretul total doar al bijuteriilor vandute la targ a depasit un milion de euro.

In total, la Luxury Show s-au vandut produse in valoare de 13,4 milioane euro, un salt spectaculos fata de cele doua milioane de la editia de debut. Cei mai multi bani au venit din vanzarea de ambarcatiuni (8,5 mil), unde lider a fost yacht-ul de 860.00 de euro, Neptun: masinile de lux (3,3 mil), autoturismele Bentley si Maybach apropiindu-se de o jumatate de milion de euro: bijuteriile (1 mil) si mobilierul (383 mii).

Tot la Luxury Show 2007, Oana Ceciu, singurul evaluator de pietre pretioase din Romania certificat de IGI (International Gemology Institute), a prezentat un diamant de 150.000 de euro. piatra cea mai scumpa prezentata vreodata in Romania, daca ne referim la pietre pretioase de aproximativ aceleasi dimensiuni fizice.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.