ro

City Mall, transformat în Tărâmul Poveștilor de 1000 de colindatori

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Primaria sectorului 4 a organizat la City Mall un festival al colindelor la care au participat circa 1000 de copii de la gradinitele din Bucuresti, insotiti de educatoarele lor. Copiii, imbracati in costume populare sau tematice au cantat in fata lui Mos Craciun cantece specifice sarbatorilor de iarna si au fost rasplatiti cu cadouri chiar de primarul Adrian Inimaroiu.

traista city mall

Special pentru aceasta luna, City Mall, situat in Calea Serban Voda (Metrou Eroii Revolutiei), a ridicat la etajul doi un castel al povestilor inalt de 12 metri, cu patru turnulete in care se rotesc ursuleti de plus si cu orologii care anunta ora fixa, intocmai ca la castelele medievale. Intreaga constructie are o greutate de 3 tone.

concert

Mos Craciun i-a ascultat pe copii din tronul sau aurit, asezat la baza castelului. Un juriu condus de primarul sectorului, Adrian Inimaroiu a decis gradinitele castigatoare, toti copiii primind dulciuri si alte cadouri.

adrian inimaroiu tara oasului

Si profesorii care s-au ocupat de pregatirea repertoriului si a scenetelor au primit diplome si aplauze din partea cumparatorilor adunati in centrul comercial.

adrian inimaroiu

Seara, spectacolul a continuat cu un concert Talisman, la care au fost invitati sa participe si personalitatile care sustin Fundatia Special Olympics: Gabriela Szabo, Cristian Topescu, Mihaela Radulescu, Elisabeta Lipa.

maramures

In Luna Cadourilor City Mall s-a extins si printr-o parcare supraetajata la care se ajunge printr-o spectaculoasa pasarela acoperita in acest sezon cu luminite de pom.

zina povesti

Noua constructie, care intregeste arhitectura deosebita a mall-ului cu cupola de sticla ce permite patrunderea luminii naturale, va fi si o suplimentare a spatiului comercial prin bancile deschise acolo si prin terasa cu vedere panoramica.

christmas

Potrivit reprezentantilor City Mall, investitiile in petrecerile de Craciun si in redecorarea mall-ului si parcarii se ridica la 200.000 de euro.

magician

City Mall a fost deschis acum doi ani cu pretentia de a fi cel mai spectaculos dintre centrele de acest tip din Bucuresti. Ca dimensiuni, este al treilea mall din oras. In cadrul City Mall sunt reprezentate marci ca: Primavara (supermarket), KFC, Domo, Killtec, Kenvelo, Timberland, Jolidon, Triumph, Benvenutti, UltraPro, Orange, Vodafone, Zapp, Diverta, Banc Post, TinaR, Sony, Germanos, etc.

Mai multe despre: Craciun, Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.