ro

Concertul Sistem a ridicat temperatura printre spectatori

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Orele de asteptare in ger au fost date uitarii de spectatorii adunati in numar incredibil de mare in clipa in care percutionistii de la Sistem si-au inceput show-ul. Verdictul dat de public a fost unanim: Sistem e o trupa care stie sa faca spectacol in concert.

trupa sistem

Unul din membrii trupei a tinut sa foloseasca momentul pentru a face un apel ecologist pentru stoparea proiectului de exploatare aurifera cu cianuri de la Rosia Montana. Zoli a amintit catastrofa ecologica de la Baia Mare in urma careia pe kilometri intregi din Somes pestii au fost omorati de o deversare accidentala de cianuri de la o mina de aur.

butoaie sistem

Concertul celor de la Sistem a inceput cu o intarziere de aproape o ora, unul dintre membrii trupei scuzandu-se pentru aceasta intarziere cauzata de traficul nebun din Bucuresti din ziua de 1 Decembrie. Spectacolul a urmat unui impresionant foc de artificii ce a insotit aprinderea luminitelor celui mai inalt brad artificial de Craciun din Europa.

scena

In timpul spectacolului, percutionistii si-au folosit intreg arsenalul de spectacol: butoaie de plastic si de bere, polizoare electrice pentru efecte pirotehnice, butoaie in flacari, jante auto si orice alte producatoare de zgomot.

scena sistem

Un experiment interesant, trupa Sistem a devenit deja clasica, activand de sapte ani in peisajul muzical romanesc. In componenta ei intra percutionistii care au studii muzicale: Toth Zoltan, Ciprian Rogojan, Claudiu Purcarin, Robert Magheti si Florin Romascu.

In afara show-urilor unice pe care le realizeaza, cea mai mare performanta a trupei Sistem pana in acest moment este clasarea pe locul 3 la finala Eurovision din 2005, cu melodia Let Me Try, ce o avea ca solist vocal pe Luminita Anghel.

De asemenea, Sistem a cantat si in deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucuresti din 2006.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.