ro

Lecții de dans cu coregraful lui Dr Alban

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Coregraful lui Dr Alban, Beyonce si al Andei Adam, Richmond Bachia, a fost prezent in Romania pentru o serie de lectii de dans si fitness organizate de StreetBeat. Bachia e suedez de origine keniana si a devenit cunoscut publicului din tara noastra prin prezenta in juriul emisiunii Dance Star de la MTV.

lectii dans

Sesiunile de dans sunt la limita dintre dans si fitness, deci au si calitatea de a-i mentine in forma pe cei care le urmeaza, sau, avand in vedere ca e vorba in cea mai mare parte de adolescente, de a completa ultimele cure de slabire din revistele glossy.

richmond bachia stretching

In schimb, pentru baietii care nu se multumesc “sa dea din cap pe hip-hop” si vor sa uimeasca discotecile, una dintre sectiunile workshopului a avut ca obiect chiar dansul ce poate insoti muzica rap, participantii putand deprinde cateva miscari de breakdance. Cum Studio Punto Pasion, din Calea Crangasi nr 64, unde s-a desfasurat timp de doua zile evenimentul se afla literalmente “dupa blocuri”, se poate spune ca nici nu se putea gasi o locatie mai adecvata.

dans

Cursantii, care au platit intre 30 si 100 de lei pentru a lua parte la eveniment, au mai putut exersa inca doua stiluri: street jazz si afro jam. Desi suna foarte exotic, e foarte posibil ca aceste stiluri de dans sa va fie destul de familiare daca urmariti MTV sau UTV, fiind genurile folosite de coregrafiile din videoclipuri ale unor vedete ca Janet Jackson, Beyonce sau Christina Aguilera.

richmond bachia dans hip-hop

Atmosfera a fost una placuta si antrenanta, si chiar daca nu toti cursantii au devenit experti in dansurile cele mai actuale cu siguranta toti au gasit o forma excelenta de petrecere a week-end-ului.

aerobic

Scoala de dans StreetBeat organizeaza in mod curent astfel de cursuri de dans, in sala sa din Soseaua Giurgiului nr 37, deci daca va doriti sa apareti in videoclipuri ale unor formatii din tara sau strainatate, ori daca vreti pur si simplu sa invatati miscari noi de dans puteti obtine detalii de pe pagina clubului: www.streetbeat.ro.

streetbeat

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.