ro

Bebelușa Oana ia lecții de dans împreuna cu Edi Stancu de la Pro TV

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Intr-o sala din Dorobanti, scoala de dans StreetBeat a organizat in primul week-end al anului cursuri de pregatire in diverse tipuri de dans pe muzica hip-hop sau house, cu participare internationala. Alaturi de alti 80 de cursanti, au transpirat si s-au distrat Oana Ionita, una dintre bebelusele de la Cronica carcotasilor si Edi Stancu, mai cunoscut pentru aparitiile sale la Pro TV alaturi de Teo sau la Dansez pentru tine.

bebelusa oana

Invitata de onoare a reuniunii care a durat doua zile a fost coregrafa suedeza Jejja Ekstrom, mai cunoscuta sub numele de scena, Yeya. Cu reprezentatii care o poarta aproape in fiecare saptamana pe un alt meridian al Globului, Yeya a devenit aproape un globetrotter al dansului.

lectii dans

Yeya este afiliata la International Housedance Project, o miscare cu reprezentare in capitale ca Paris, New-York si Tokio. Dansatoarea din Suedia a participat impreuna cu Madonna si la turneul Confession.

edi stancu bebelusa oana

Yeya a facut demonstratii de dans inspirate din trei stiluri ale street-dance-ului: House, New Syle si Lyrical.

mircea exarcu
instructorul de dans Mircea Ecxarcu

“Imi place foarte mult Yeya! – a spus Edi Stancu – Cat despre evenimentele de acest gen, ma bucur mult ca exista si la noi. Intotdeauna mai avem de invatat”.

break dance
Bebelusa Oana Ionita

Lectiile tinute de Yeya au fost completate de cursuri de dancehall sustinute de coregraful Mircea Ecxarcu, profesor in cadrul scolii StreetBeat.

yeya
profesoara de dans modern Yeya Ekstrom

Cu o sepcuta pe cap, in locul tinutelor vaporoase de la Cronica, bebelusa Oana a fost printre cei mai constiinciosi participanti. Putini stiu ca Oana Ionita este balerina la Opera Nationala, dar isi doreste sa fie in permanenta la curent cu toate noutatile din lumea dansului.

edi stancu
coregraful si dansatorul Edi Stancu

La cursuri, Oana a venit insotita de prietenul ei dar fara aere de vedeta, chiar daca tocmai a primit de la Serban si Misu trofeul de popularitate decernat Cronicii de revista TV Mania. Bebelusa blonda, cum e cunoscuta Oana, a dansat, a repetat toate miscarile, ba a avut energie chiar si pentru o partida de baschet impreuna cu noii prieteni intr-una din pauzele workshop-ului.


Michael Tonkins, fitness instructor

Participantii la cele doua zile ale evenimentului urmeaza in mod curent cursuri ale mai multor scoli de dans din Bucuresti, Cluj, Arad, Constanta si Craiova. Si pentru ca Check My Style Workshop a fost si un bun prilej de miscare, la el a luat parte in prima seara si o celebritate a fitnessului, Tonkins Michael Anderson.

Organizatoarea evenimentului, StreetBeat Dance School, este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din Romania, fiind primul organizator de workshop-uri profesioniste de gen.

stree-beat
cursantii Street-Beat Dance School

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.