ro

Colinde cu Aurel Moldoveanu si personaje de basm la petrecerea Samsung Mobile

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Concursul online Coloreaza-ti Craciunul, organizat de Samsung Mobile, si-a desfasurat extragerea finala in cadrul unui spectacol in AFI Palace Cotroceni. Aurel Moldoveanu i-a colindat pe spectatori, care au avut ocazia sa asculte cantecele din turneul sau national din luna decembrie. Alaturi de el au urcat pe scena copii care nu doar au cantat, dar au prezentat si dansuri de majorete, ba chiar si un french cancan.
Nu doar cei extrasi la tombola Samsung au avut de castigat. Spectatorii au putut interactiona cu personaje de poveste ca Alba ca Zapada, spiridusii, clowni si magicieni. Iar cei care au dorit sa devina ei insisi personaje, au putut sa se transforme in Spiderman sau Motanul Incaltat cu ajutorul face-paintingului.
Invitatul special al serii a fost, desigur, Mos Craciun, insotit de Craciunita. Cei doi batrani simpatici i-au invitat pe copii in sania trasa de reni, pentru o fotografie pe care sa o poata pastra ca amintire.
Renii, care va asiguram ca sunt cat se poate de vii si de naravasi, precum si restul personajelor de Craciun, au fost adusi la petrecerea Samsung Mobile de catre www.craciun-fericit.ro.

Alte imagini de la acest eveniment puteti vedea aici.

Mai multe despre: Craciun
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.