ro

Pe genunchi la Mos Craciun

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Insotit de un clown soricar cu urechi clapauge, alaiul lui Mos Craciun s-a furisat inauntru. Nu se stie exact daca mirosul de brad i-a dat de veste clownului catel sau daca galagia copiilor i-a starnit pe spiridusi, dar toata trupa a stiut probabil ca aici are loc o petrecere de Craciun de la care ei nu puteau lipsi. Mos Craciun si Craciunita au o varsta respectabila (nimeni nu stie exact cat si nici nu a cutezat sa-i intrebe), dar, ciudat lucru, ei nu par sa reziste renghiurilor pe care le joaca spiridusii. Unii spun ca Mosul s-ar lasa dus te miri unde de catre renii lui albi. Adevarul e ca batranului ii place sa fie intre copii zglobii si de-asta merge oriunde il indeamna clownii, renii sau spiridusii.
Tot atat de mult le place si copiilor sa-l aiba in preajma, pentru ca stiu ca atunci cand sunt in brate la Mos Craciun pot sa ceara aproape orice. Si de cele mai multe ori jucaria asteptata e deja in sacul cu cadouri.

Petrecerea de la firma Future din Otopeni a fost organizata de www.craciun-fericit.ro, organizatorul celor mai bune spectacole de Craciun din Romania.

Petrecerea de anul trecut poate fi vazuta aici, la fel si imaginile de anul acesta din sania cu reni si din interior, partea a II-a.

Mai multe despre: Craciun
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.