ro

Renii lui Mos Craciun

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Mos Craciun si Craciunita au reusit sa se furiseze in case si de data asta cu sacul lor doldora de jucarii. De mare ajutor le-a fost, ca in fiecare an, Rudolph, un ren alb de toata frumusetea, insotit de Comet, amicul lui. Spiridusii i-au anuntat din vreme pe copii cand are sa soseasca sania trasa de reni, asa ca toti au inconjurat-o mai ceva ca in filmele cu trenuri oprite de cowboy sau indieni. Toti copiii au facut cate o poza in sania cu reni, iar petrecerea a continuat la caldura, langa brad. O mare surpriza din partea lui Mos Craciun a fost si ca imediat ce a venit el a inceput sa cada si prima ninsoare din acest an.

Petrecerea de la firma Future din Otopeni a fost organizata de www.craciun-fericit.ro, organizatorul celor mai bune spectacole de Craciun din Romania.

Petrecerea de anul trecut poate fi vazuta aici, la fel si imaginile de anul acesta din interior: partea I si partea a II-a.

Mai multe despre: Craciun
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.