ro

Anarhiștii blochează podul de lângă Turnul Londrei

de Victor Grigore, Webphoto.ro

1 Mai, ziua muncitorilor, e marcată prin proteste ale stângii peste tot în Europa, sau prin petreceri câmpenești la noi. Deși nu au fost mai mult de 30 de tineri la acest miting zgomotos al anarhiștilor englezi, puștii au reușit să blocheze pentru un sfert de oră legendarul pod cu turnuri.

politie city

Poliția din City-ul Londrei a părut luată prin surprindere de mișcarea bruscă, în timp ce turiștii în autobuze cu etaj s-au bucurat de ocazia de a face câteva fotografii insolite.

banner

Tinerii anarhiști au cântat sloganuri socialiste ca „Vrem să scăpăm de bogați!”, „Educația e dreptul celor privilegiați”, „O soluție: revoluție; o direcție: insurecție”. Ei condamnă inegalitatea din capitalism, cer locuințe sociale și o societate, care să nu pună banii și profitul înaintea omului.

ocupatie

Mitingul s-a transformat într-un maș pașnic apoi, prin oraș, la sud de Tamisa, pe care au trecut-o înapoi fără incidente pe podul Blackfriars.

paduchi

(imagini din mai 2015)

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.