ro

Masini, bijuterii, mobilier și yachturi de 60 milioane de euro, expuse la Luxury Show

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Expozitia produselor de lux a reunit anul acesta 200 de branduri exclusiviste adresate celor cu dare de mana. Moda, bijuteriile si autovehiculele vor avea dedicate seri speciale, punctate prin evenimente spectaculoase.

colier

Astfel, designerul Oana Mizil va expune un colier ce valoreaza 1,6 milioane de euro, iar expertul gemolog Oana Ceciu va prezenta un diamant al carui pret trece de 150.000 de euro.

principesa margareta

Editia din acest an s-a dorit a fi si una a caritatii, prin asocierea cu fundatia principesei Margareta, care va patrona o licitatie ce are ca finalitate sustinerea unor tineri talentati.

Printre obiectele licitate in prima seara se numara: o minge cu autografele jucatorilor echipei nationale de fotbal a Romaniei, o gravura tibetana in piatra sacra adusa din Tibet de exploratoarea Uca Maria Marinescu, un colier unicat din aur cu lemn de abanos si diamant, ceasul Omega primit de Gabriela Szabo in momentul desemnarii ca sportiva anului, o tinuta de seara semnata Catalin Botezatu, un cal de rasa si un trofeu de argint ce a apartinut Principelui Nicolae.

sanziana buruiana femeie aur

Cu banii stransi se spera ca vor putea fi sustinuti 30-40 de tineri cu aptitudini deosebite in domeniul sportului, artei sau literaturii.

In serile festive ale expozitiei vor avea loc concerte cu Felicia Filip, Bogdan Bradu, Petre Geambasu, Rufus Martin si Quantum Lips. Vor fi prezentate creatii Catalin Botezatu, Adorri, Korloff, Royal Diamond, Deverra.

casino

La deschiderea oficiala a expozitiei au vorbit gazda George Cojocaru, directorul Romexpo si invitata de onoare Principesa Margareta.

coltar alb

“Se spune ca milionarii eternitatii sunt cei care in timpul vietii stiu sa fie generosi! O sa vedeti ca in Romania avem si astfel de milionari – cu suflete bogate! Este pentru noi o onoare sa gazduim aceasta licitatie caritabila, pentru ca in acest fel dovedim ca suntem oameni si ca ne pasa!”, a spus George Cojocaru, PDG ROMEXPO.

limuzina mercedes

Cei care vor trece pragul Romexpo vor mai putea vedea covoare Versace, lenjerii de pat incrustate cu cristale Swarowski, telefoane mobile placate cu aur, spa-uri exclusiviste, stilouri cu diamante si carti Valentino sau Gucci.

fotolii albe

Prezenta din aceasta toamna si pe piata romaneasca, legendara firma Harley Davidson va expune mai multe motociclete, printre care si un Road King din seria limitata creata cu ocazia aniversarii a 105 ani de la infiintarea companiei.

masa sufragerie

Printre marcile care se regasesc sub cupola Pavilionului Central al Romexpo se numara: Maybach, Mercedes Benz, Bose, Versace, Infinity, Cadillac, Subaru, Corvette, Harley Davidson, Porche, Ferrari, Motorola, Valentino, Gucci, Jaguar, Hummer, etc.

birou luxos

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.