ro

Daciana Sârbu a mărturisit că îi citește lui Ponta din romane de dragoste

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Raluca Turcan, Melania Medeleanu, Daciana Sarbu si Catalin Josan au fost printre vedetele care au acceptat sa citeasca un fragment din romanul Despre dragoste si alte intamplari, lansat de Cotidianul. Prezentatoarea de la Realitatea a impresionat printr-un stil care trada mai curand talent actoricesc decat experienta de cititoare de prompter, in timp ce Daciana a ales un pasaj emotionant din Mark Twain.

daciana sarbu

Evenimentul a avut loc la libraria Diverta din Plaza Romania, fiind prilejuit de lansarea unuia din volumele colectiei Cotidianul. Gazdele serii au fost publicistii Ioan T Morar si Cristian Teodorescu.

ioan t morar

Volumul cuprinde fragmente din mai multe carti mai mult sau mai putin celebre dedicate iubirii. Prima care a citit un pasaj a fost Daciana Sarbu, proaspat devenita europarlamentar. Ea a ales un fragment din Jurnalul lui Adam si al Evei de Mark Twain. Chiar daca nu i-a pomenit numele celui cu care s-a casatorit in secret anul trecut, cei prezenti s-au gandit instantaneu la tanarul pesedist cand Daciana a citit pentru mine viata fara el nu inseamna viata.

melania medeleanu

Din aceeasi carte a citit si Melania Medeleanu, care a optat insa pentru un pasaj cu mai putina graviate, ba chiar pentru unul amuzant si zglobiu despre mirarea care il cuprinde pe Adam la nasterea primului sau fiu. Daca nimeni nu se indoia ca vedeta de la Realitatea poate da citire unui text in public, am fost surprinsi sa constatam ca in spatele unui cititori de stiri poate sta chiar o persoana cu simt ludic si talent de actrita.

morar melania

Colegul sau de la Realitatea, Nicolas Don, a dat si el cititre unui pasaj scris de compatriotul sau Stendhal, dar intr-o ireprosabila limba romana.

catalin josan
Catalin Josan - castigator la Megastar

Deputata PD-L, Raluca Turcan a ales un pasaj sobru din Edgar Allan Poe, care vorbeste despre rutina unei casnicii si despre drama unei femei confruntate cu indolenta sentimentala a celui de langa ea.

nicolas don

Un farmec aparte au avut si doua lecturi “cu accent”. Prima i-a apartinut ministrului Mediului, Attila Korodi, un indragostit care se va casatori anul acesta. Reprezentantul UDMR a citit cu accent maghiar cateva fraze din cartea scriitoarei Edith Warthon.

raluca turcan
Raluca Turcan - deputat si Attila Korodi - ministrul Mediului

Dar o buna parte din asistenta tanara din mallul din Militari era prezenta pentru a-l vedea de aproape pe castigatorul concursului Megastar de la Prima TV, Catalin Josan.

Cu accent moldovenesc, cum nu se poate mai potrivit, dar stapanindu-si cu greu emotiile, Catalin Josan a citit o parte dintr-o scrisoare de dragoste trimisa de Mihai Eminescu Veronicai Micle. Inflacaratul text a fost extras din antologia de epistole amoroase Dulcea mea Doamna, Eminul meu iubit pentru a fi inclus si in cartea celor de la Cotidianul, Despre dragoste si alte intamplari.

attila korodi
Attila Korodi - ministrul Mediului

La finalul lansarii, organizatorii au oferit celor prezenti in mod gratuit pachete de carti.

Mai multe despre: Reportaj
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.