ro

Geta Voinea a creat coafura care a făcut-o celebră pe Andreea Esca

de Victor Grigore, Webphoto.ro

Pentru unii, aranjarea parului e un detaliu nesemnificativ, pe care il pot rezolva singuri in graba. Pentru altii, parul e o afirmare a personalitatii, in timp ce pentru vedete poate fi parte din marca personala, de la tunsoarea bizara a lui Donald Trump, la podoaba capilara a Dianei Ross, ar fi greu sa ne imaginam aceste staruri aratand altfel. Dupa cum, pentru altii, schimbarea permanenta e parte din stilul personal.

Geta Voinea

Geta Voinea a ajutat mai multe vedete autohtone sa se redefineasca si sa isi puna in valoare aspectul. Andreea Esca a renuntat doar pentru scurta vreme la celebra coafura pe care o purta atunci cand a spus pentru prima data Buna seara, Bucuresti, buna seara, Romania! de la pupitrul stirilor PRO TV, un look iesit din foarfecele si periile Getei Voinea. Si Mihaela Radulescu, pentru care schimbarile de culoare si de forma sunt la ordinea zilei, ii este recunoscatoare Getei Voinea pentru sugestiile ei salvatoare, care au ajutat-o sa fie mereu proaspata in aparitiile televizate.

geta voinea

Geta Voinea a avut de a face cu vedetele si in preajma platourilor de filmare, realizand coafurile pentru cateva filme (Orient Express, Omul zilei, Eu sunt Adam) si festivaluri (Cerbul de Aur, Eurovision).

Geta Voinea si fiica
Geta Voinea a fost insotita la lansare de fiica sa

Pentru ca oamenii obisnuiti nu au parte de serviciile unui stilist, asa cum au vedetele, Geta Voinea a scris o carte intitulata De-a fir a par.., in care aduna o sumedenie de sfaturi utile pentru aranjarea parului si gasirea unui aspect exterior cat mai avantajos si in ton cu personalitatea fiecaruia, ori cu evenimentul la care participa.

Alina Dolea
Alina Dolea, PR-ul editurii Curtea Veche, la care a aparut volumul De-a fir a par

Se poate spune ca scrisul e o a doua pasiune dupa hairsyling pentru Geta Voinea, o autoare prolifica in aproape toate publicatiile adresate publicului feminin. A scris editoriale pentru revistele: Elle, Viva, Cosmopolitan, Beau Monde, The One, Tabu, Tango, Bolero, Unica, Avantaje. Pe langa acestea, Geta are si propria sa emisiune de profil la Euforia TV.

Geta Voinea

Nascuta in Iasi, Geta Voinea a lucrat o vreme pentru Oriflame, condusa de Monica Tatoiu, dar a cunoscut consacrarea in arta aranjarii parului. Castigatoarea concursului de hair-styling Concursul National Coafura, a urmat cursuri pentru hair-stilisti la Londra, Bologna, Paris, Washington, New York.

Are mai multe saloane de coafura care poarta numele sau, intre timp transformat in brand. A figurat in Top 100 femei de succes si in Top 100 cele mai influente femei din Romania

Mai multe despre: Reportaj
Multimedia

Andreea Esca cu parul lung, inainte de schimbarea coafurii care a facut-o celebra
Meniu
Facebook/WebPhoto.ro
Alte pagini
 • Jooble
  locuri de munca pentru fotografi
 • Evadare
  blog scapat de sub control
 • Craciun fericit .ro
  Cel mai bun organizator de petreceri de Craciun soseste cu reni adevarati
 • Astro foto
  Site specializat in fotografia astronomica si vanatoarea de eclipse
Imagini

Mai multe fotografii pe aceasta tema gasiti in urmatoarea

galerie de imagini

Imaginile pot fi descarcate si folosite pe orice site, fara notificarea prealabila a autorului, dar cu mentionarea sursei.